Els pobles, hui en dia, són com reductes on perdura un estil de vida prou allunyat d´aquell que existix a la gran ciutat.

La plaça, els parcs i els carrers esdevenen espais on els més menuts compartixen els jocs i la diversió del seu dia a dia en bona sintonia i amistat. Però com tots sabem, a més de jugar cal aprendre i per això l´Escola, la Biblioteca o la Casa de la Cultura també són adequats espais d´encontre que cal aprofitar, utilitzar i conéixer.

Una de les diferències fonamentals que podem percebre entre els pobles i les ciutats és que, en els primers les persones que ens trobem per tot arreu son d´alguna manera familiars, formant això que coneguem com veïnat.

Una de les maneres més boniques de fiançar eixos vincles veïnals és fent participar des de ben menuts la nostra comunitat en tota classe d´activitats culturals i lúdiques. Participar d´eixos esdeveniments possibilitarà crear una consciència col·lectiva plena de records, de bons records que els acompanyaran per sempre, com una Font d´on poder beure aigua fresca en recórrer el llarg camí de la vida.

Per tot açò estem convençuts que serà molt adient per al vostre poble fer possible eixe espai de trobada on els contes, la màgia i les cançons formaran part dels vostres carrers i les vostres gents.
 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
654702978 info@contemagic.com